Hov hov

Ja hvor blev sommeren lige af…. altså lørdag var bare så fantastisk varm og skøn, men altså nu rusker det jo godt i træerene og temperaturen er da falden en helt del…. sol og sommer blev der sagt! NÅ!!

Men altså når det er sagt så er alting jo alligevel ret ok. Altså pinsen er slut og hverdagen er igen igang. eller næsten i alt fald, for jeg har nemmerlig lige endnu en fridag, og jeg klager bestemt ikke, men det var også tiltrængt, sidste uge var lang, 11 timer mere end mine normale arbejdsuger og minus fridag, men tilgengæld har jeg fået knoklet en helt del af de vikartimer jeg skyldte af (det er timer som jeg havde til overs ved sidste fagfordeling og som egentlig var tiltænkt opgaveretning, men det har jeg jo ikke noget af nu), så alt i alt er det ret ok.

Jeg er startet morgenen i løb 🙂 skønt men også blæsende. efter min tur i lørdags på 4,4 tog jeg bare en kort rute på 2,5 for kunne alligevel godt mærke det lidt i knæet lørdag aften (kan dog også være fordi jeg sad dumt i kongenshave, og det så er derfor), men i alt fald gik turen godt, og er faktisk en kende stolt af mig selv, kan løbe uden stop nu, både på de 4,4 og selvfølgeliglig også den korte på2,5. altså MIG som ALDRIG nogensiden syntes det med løb har været sagen, altså virkelig ALDRIG, ja jeg er faktisk blevet ret bidt af det. og om en måned står den på løb i kbh med skønne kollegaer.

Sofia blev afleveret og jeg fik handlet til aftensmaden, og ellers er dagen indtil nu bare brugt på laaaangt bad, lidt mad og nu kalder sofaen og “newmoon”, uha jeg er bidt af de vampyere.

her lidt fotofantastisk fra vores weekend