Hverdag

Så ramte hverdagen igen, efter en lang og dejlig Kristi himmelfarts weekend. Hvor vi endelig har fået malet vores kontor og alligevel slappet af. Lørdag aftenblev brugt på en tur i byen, Charlotte og Martin spillede på Vanilla og da Sofia jo var på camping med farfar ( ja det er ikke meget hun har været hjemme, torsdag var hun nemlig i zoo med mormor), ja så smuttede vi i byen, og sikken en dejlig aften i gode venners selskab, søndagen var dog lidt træt:)
Igår kaldte hverdagen så igen, vi har tværsuge og det betydet for mig maduge med 7 årgang. Det er ok, dog har jeg ikke fri idag som normalt men det klare jeg 🙂 igår havde vi også fagfordeling og nu er mine timer på plads til næste år og jeg er glad og lettet ( det har stresset mig en del ikke at være helt sikket på tingene) , men nu er det på plads,19 undervisningstimer i to klasser, det blir godt 🙂
Nu kalder tirsdagen, så afsted med mig