Vi har travlt

Ja altså med at holde fri 🙂 og sikken nogle fridage, udendørs maling er i denne omgang udskudt. Til gengæld har vi endelig fået malet vores kontor, og wow en forskel. Nu er der faktisk kun soveværelse og ekstra værelset som mangler, men vi er jo også næsten lige flyttet ind, altså for tonår siden:) Sofia har sovet hos mormor og været i zoo, sikken en fest. Idag har vi først malet færdigt, så smuttede vi på planteskoleb og fik indkøbt jordbærplanter til både drivhus og bed, lidt forskellige frø ( purløg, salat, basilikum og persille) samt blomster til sofias altankasse ved legehuset. Derefter var vi et par timer i haven hvor vi fik plantet inde og ude, vandet og sat. Blomsterkassen op. Så nu er der plantet jordbær i beddet samt i kasse i drivhuset. Der er sået ærter ude, salat inde samt purløg. Basilikum og persillen skal forspirer inde så det ser vi på imorgen. Og så har Sofia fået lidt jordbærplanter i en krukke op ved legehuset. Vi har også lavet et lille forsøg. Jeg har lagt kartoffler i et stort pink plastik trug, først lavede jeg huller og der efter jord, så kartoffler og jord igen. Har læst om det i et blad til folk med små haver eller tagterresser. Så nu skal det prøves om vi kan gå egne nye kartofler 😉 næste haveprojekt er forårs klargøring med fejning og ukrudst fjernelse:)
En tur i et omrejsende Tivoli sluttede vi dagen med. Nu kalder dynen. Og forude venter endnu to fridage, skønt