Mandag!!!

Mandag morgen startede noget tidligere end ventet. Og det var ikke engang Sofias skyld, vågnede lidt i 6 med møg dårlig mave:( men når jeg nu var vågen kunne jeg jo lige så godt tage løbeskoene på og komme afsted, så 6.15 var jeg afsted. Selv om det kun er 15 min jeg er ude og det stadig er mest med gang så er det skønt at være igang igen og en dejlig frisk måde at starte sagen på, især idag hvor solen var på vej op:) Sofia og jeg cyklede afsted mod børnehaven 8.45 og de var på vej på legepladsen så jeg fik pakket tasken ud og så var hun klar til leg. Jeg har haft en rimelig lang dag på job. Med teenagerfnider i 7 og møde bagefter, men kl 4 trillede jeg i solskin mod Herfølge for atvhente Sofia og så hjem, blev mødt af en dejlig snavset og glad prinsesse. Eftermiddagen blev hygget væk i sofaen og aftensmaden blev en blanding af grovboller, rugbrød, pålæg og jordbær for det er noget prinsesse tusindfryd kan lide, så vi glæder os til jordbærene igen gror i haven:)
Imorgen venter en fridag og jeg har lovet Sofia at hun selv må cykle i børnehave så det starter vi dagen med