Havehyggedag :)

Nøj et lækkert vejr vi har haft idag, og herhjemme har vi udnyttet det til fulde. Jeg startede dagen med løbesko… altså aller første dag i mit løbe program… 5 min rask gang 1 min jog, 5 min rask gang 1 min jog og 3 min rask gang. dvs 15 min, det er lige til at overskue. Det der fitness må jeg vist endnu en gang erkende ikke er mig, jeg får det simpelthen ikke brugt. Så slut prut med key 2 finess og på med løbeskoene, så jeg kan komme i gang, jeg vil det jo gerne, så skal jeg se om knæet kan holde og så have fat i nye løbesko 🙂

Men efter en hyggelig morgenmad alle 3, smuttede vi i tøjet og gik i haven, Sofia gik op og legede ved legehuset, med kaninen Emma og dukken Naya. Mikael og jeg gik i krig med vores skur, fårk der var mange ting, alt for meget pap der burde være kørt på lossepladsen for længst, alt for mange kasser med rod og alt for meget der ikke have en plads. men vi fik ryddet ud og op, og nu er det faktisk til at overskue hvad vi mangler, det meste er Mikael-projekter da det indeholder sortering af div dimser til værktøjer, skruer, søm, dimser osv. Desuden fik jeg tømt 3 trillebørfuld jord af vores bed, det er fyldt med sten og bark, og planen er jo at vi skal have lidt “Køkkenhave” i det, med jordbær, hindbær og rabarber (ligesom sidste år) men så også lidt gulerødder og ærter. Ved siden af kommer drivhuset så op, der planlægger jeg tomater, agurker, jordbær, salater og krydderurter. måske finder jeg på andre sjove ting, men det her kan jeg overskue, da det hele skulle være nemme ting at holde 🙂 og så syntes jeg jo det er fantastisk med ting man kan guffe af når man hygger i haven.

Sofia har mens jeg gik i gang inden for set Asterix og nu lidt andet tegenfilm, om lidt er mikael hjemme efter et besøg i Bauhaus og aflevering af trailer i Faxe.

april102

Oprydning i gang, nøj hvor det trængte, i må få billeder af det færdige imorgen 🙂

 

Collager