Playdate og næsten weekend

Ihh hvor jeg havde en mus der glædede sig til at skulle hjem fra børnehaven idag, så meget at hun faktisk mente at hun ikke skulle der op. For Thea skulle jo komme og lege… Måtte så lige forklare at det jo altså først var EFTER børnehaven, og at jeg jo skulle på arbejde først 🙂 Og det var med knus og kram hun blev modtaget af Thea da vi ankom, så dejligt altså 🙂

Jeg fik efter de første timer på skolen sådan en småhovedpine, mest trykkende, som ikek helt ville slippe 🙁 tror de er lidt snot og allergi i en stor sammenblanding. Men det hjalp at have 2 mellemtimer, hvor jeg fik lavet undervisningsforlæb til imorgen, ugeplan for næste uge og rettet en stak matematik afleveringer. Skønt og dejligt altså. Efter sidste time kørte jeg hjem emd bilen og gik op for at hente Prinsessen og Thea. Turen hjem gik super og i de to timer de legede hørte jeg stort set intet til dem, hvor er det altså en fornøjelse. Indimellem måtte jeg lige se at de ikke var i gang med ballade, men okkenej, de legde bare med dukker, køkken og bøger 🙂 De sluttede med skovtur i stuen lige inden Thea skulle hjem for idag, men det bestemt ikke sidste gang de har leget. Kan mærke at Sofia vist er en de gerne vil hjem og lege med, for der var flere der spurgte da jeg kom for at hente dem, om de er fordi de gerne vil lege med Sofia eller om det er det sjove i at komme med hjem til en ved jeg ikke, jeg vælger dog at tro på det første 😉

april101