Jeg trænger til forår

Som i virkelig TRÆNGER. Syntes det er så koldt og mørkt og kan næsten ikke vente mere på plusgrader og forårsblomster der vrimler frem, ved det har lange udsigter og det ikke er lige om hjørnet, men jeg venter, måske ikke tålmodigt, men kan jo ikke andet. og imens fylder jeg huset med en lille smule forår. For netop nu kan man jo få forårsløg, som i hyacinter, tulipaner osv, og det er da et lille tegn på at vi går en varmere tid imøde.

De sidste dage er brugt hjemme endnu engang, nok som et tegn på at jeg skal indse at jeg altså ikke kan klare alting hele tiden, blev endnu engang ramt af hovedpine og ømhed i kroppen. Har snakket en masse herhjemme om hvad vi kan gøre og der er ved at udforme sig en plan for fremtiden, som alle kan være tjent med, for det holder bare ikke at jeg blir ved at være sløj og træt. Gider det ikke mere. I første omgang hedder planen ikke for mange aftaler, hverken på hverdage eller i weekenden, og prioritering af de vigtige ting, for ærligt det er ikke livstruende nødvendigt at støvsuge og vaske op, men det er MEGET vigtigt at have tid og overskud til sin familie, og især sin 3 årige datter. Endnu et tiltag blir at jeg går et par timer ned i tid (så frem jeg kan få forhandlet det på plads med min chef, men hvad er alternativet, at jeg ender med at blive helt væk, vi snakker jo ikke om sygemeldig men rent og skær at jeg får et par timer færre om ugen, og de finder en anden der kan tage dem), Det er planen lige pt, så må vi se om ikke det hele hjælper bare en lille smule. Kan mærke at beslutning og snakket om det hele allerede har hjulpet en helt del, ikke nok, men det er en start i alt fald.

Lige nu sidder jeg og glæder mig over at solen rent faktisk har skinnet en lille bitte smule idag 🙂 se det hjælper i alt fald på humøret. dog er det stadig koldt, men hvis alternativet var regn og rusk, som vi plejer at have på denne årstid, så vil jeg ikke bytte, så heller is og sne, og en smule sol indimellem.

Nu skal prinsessen hentes, der er tændt op i brændeovnen (skal aldrig have et hus uden sådan en) og vi skal hygge med te og teselskab…..om en times tid kommer Mikael hjem og så skal vi igang med aftensmaden, clubsandwich, mums