Tak for en dejlig jul

Nu er julen pakket ned for denne gang. jeg takker for en fantastisk en af slagsen, endnu en gang 🙂 har nydt at være sammen med familien, nydt at have tid til bare at slappe af 1 jule dag, tro mig der blir der ikke lavet om på foreløbig, for nøj hvor jeg nyder at vi INGENTING skal den dag, andet end bare at være hjemme og hygge med Sofia. 2 juledag kom mormor + hele slænget, dog minus Bjarne, som måtte sørge for at folk kunne komme med toget fra sted til sted, ikke helt ok syntes jeg,  men vi må tage revance snart. Vi havde som altid lavet ALT for meget mad… men vi fik spist og hygget. og igår sluttede julefrokosterne så for denne gang, vi sluttede hos farmor med endnu en omgang lækker mad og mere hygge, da vi kom hjem ved 20 tiden var jule slut for mig, som i virkelig slut pak sammen og ryd op slut. så jeg fik pyntet hele huset af og pakket nisser og guld dimser ned i kassen. den er nu sat på loftet og venter indtil næste år. Jeg kan godt li julen, men når vi når dette tidspunkt så er det altså slut med jul for mig, så ser jeg frem til at få gjort rent, ser frem til at gå nytåret i møde.

Idag har jeg været i City2 med Sofia og mødtes med en veninde og hendes datter, de to piger fik leget og hygget, og jeg fik byttet lidt julegaver, udsalg fik jeg ikke kigget noget videre på, men sådan er det jo bare. vi kom også i Toysrus og fik et tilgodebevis på det legetøj der var kommet 2 af til julen.

Sofia savner stadig sin sut, men det er bestemt slet ikke så slemt som jeg havde frygtet. hun har dog lidt svært ved at falde til ro om aftenen, men det går bedre.

Nu vil jeg tage fat på sidste del af Dan Brown bogen, mangler små 100 sider.