Slut med sut….

Igår gik turen til Frederiksberg, for at besøge Frederiksberg have, hvor der er et SUTTETRÆ, for nu skulle det være slut med sut. Sofia har alle dage været MEGET glad for sin sut, og har efterhånden udvilet sig noget af et suttebid, det skal nok gå i sig selv, men de kloge tandlæger siger jo at omkring 3 års alderen begynder ganen at blive mere hård, og risikoen for at det blir mere permenent blir større, ikke at det sker lige på 3 års dagen. Men altså nu har vi jo laaaang juleferie, så tænkte at det ikke gjorde helt så meget hvis det var svært at falde i søvn, svært at sove alene osv, i forhold til normal hverdag. SÅ altså vi kørte ind til suttetræet og fik hængt Sofias sutter op sammen med en masse andre sutter, Frederiskberg have var utrolig smuk og snedækket og fyldt med kælkende børn og voksne, vi kunne også have kælket, men havde snakket om at vi skulle i Zoo bagefter så det var det vi gjorde, det var fantastisk vejr, koldt men smukt, og næsten ingen mennesker, så vi nødt det, ikke så længe, og Sofia ville gerne blive, men har lovet at vi snart kører derind igen.

Bagefter kørte vi ud i Toysrus, Sofia havde først snakket om at hun gerne ville have en dukke, men da vi ankom skulle hun bestemt ikke have nogen dukke, næhh nej. tilgengæld ville hun gerne have et legefrisørsæt samt en mobiltelefon, så det fik hun med hjem. Vi fik også lige rundet Morfar og Bodil for at bytte lidt julegaver, desværre var Sofia faldet i søvn, så hun fik ikke ønsket god jul denne dag. Sofia fandt dog en sut vi havde glemt at få med, men kom ud med den og sagde at den jo også skulle derind, så den er sendt afsted 🙂 Om aftenen var det lidt svært at finde ro, og hun var lidt mut, havde svært ved at sætte ord på det, men til sidst fil vi da rent besked ” jeg vil ikke være nogen stor pige, jeg vil have mine sutter”, SÅ det endte med at jeg gik i seng og puttede med hende, for det kræver nok lidt mere tryghed i disse dage, og det får hun. Er ikke altid sikker på om Sofia har morunderskud eller om jeg har Sofia-indreskud 🙂 men i alt fald blir de behov dækket i de her dage, skønt. 

Her lidt billeder fra en dejlig dag

Sut for sidste gang

Sut for sidste gang

 

Så skal vi finde en gren

Så skal vi finde en gren

Bindes godt fast

Bindes godt fast

Prinsesse Sofias sutter

Prinsesse Sofias sutter

Hej hej sutter, Sofia vinkede til dem

Hej hej sutter, Sofia vinkede til dem