3 December og 3 år….

 

3 dec 06, helt lille og ny

3 dec 06, helt lille og ny

Wow sidder her og tænker hvor er tiden blevet af…. for 3 år siden havde jeg næsten lige sagt farvel til 2 hold Roskilde sygehus, og sad med en ½ døgn gammel Sofia i favnen, nybagt mor og en smule rundtosset oven på en noget hård fødsel. 3 år er gået og det er på ingen måde til at fatte hvor min lille bitte baby (jaja ved godt at hun ikke var af de mindste slag, men altså stadig lille) er blevet af, og hvor den store pige er kommet fra… En dejlig prinsesse, som indimellem er stiktosset og meget stædig, men altid kærlig og dejlig også. Hende elsker jeg af hele mit hjerte, nogle gange så meget at det kan være svært at sætte ord på og sågar kunne rumme så meget kærlighed, lige på en gang.

Sofia mente bestemt at det var stå op tid og godmorgen kl 5.15, men mor ved bedst så vi sov videre til 6.30… hurra for at sove længe, hvor blev det lige af når vi nu alle 3 har fri, nå men altså vi kom op, og sørme om ikke nissen have lagt en gave, en fik lilla kuffert til barbietøjet. det var nemlig nissegaven hun først tænkte på 🙂 hvor efter hun udbrød ” det er jo min fødselsdag” så op med os og pakke gave ud fra mor og far. En kaninfamilie fra sylvanian (kendt som skovens dyr fra vi var små) de vagte i den grad glæde, desuden fik hun et wc til dem, jaja tænker i hvorfor lige det… men altså inden vi havde spist morgenmad, havde alle kaninerne altså lavet lort på wcet, så DERFOR.

Dagen er brugt på fotografbesøg, det var sjovt, og fik en masse gode billeder 🙂 og så gik turen ellers til RO’s torv for at spise frokost og så en tur i Capella play, for jer der ikke kender det er det en indedørs legeplads der er bygget op med skumpuder over alt, så man ikke slår sig, det var fantastisk, og Sofia hyggede sig i den grad. kan varmt anbefales. Vi fik også besøgt fætter BR hvor Sofia fik lov at vælge et sæt møbler til sin kanin familie, og fik en føs’dags gave af dem, en fin lille lommelygte. Vi smuttede forbi banken hvor den også stod på føs’dags gave og ophængning af julesok, som kan hentes om 14 dage til jule hygge dernede. Vi fik hurtig sagt hej til Farmor og så hjem. Hov glemte helt et af dagens højdepunkter, skulle bytte nogle strømper i H&M og der fandt sofia KJOLEN, altså  PRINSESSEKJOLEN, og til 150 kr kunne hverken mor eller far sige nej, så den er der leget i her til aften.

Alt i alt har vi alle 3 haft en dejlig dag, her midt i travlhed og december hygge. en tiltrængt familiedag, uden tvivl. men altså hvor blev de 3 år lige af.

nu kalder min seng, så jeg kan komme op og være klar til skole imorgen… kan lige klare 3 timer.

Pakker gaver ud

Pakker gaver ud

Hygger med far

Hygger med far