1 dec og nu 28 år

Det er 1 dec og vi er officielt nu i julemåneden 🙂 og jeg har faktisk ikke pyntet op endnu.. ok jeg nåede at få smækket en adventskrans samme… såen da 😉

og kalenderlyset er kommet op idag, og der er hængt mikaels gamle pakkekalender op som hans mormor har lavet i sin tid, den er nu hængt op til Sofia. dog blev hun vist lidt bange da jeg sagde at nissen kom med gaver om natten 🙁 meeeen det var heldigvis ikke så slemt da nissen rent faktisk have hængt en gave op til imorges.

Meeeen der står jo stadig et par kasser på loftet med nisser, kugler osv som venter på at komme ned og op 🙂

Dagen idag har bare været lidt for lang til a jeg orker det nu.

1 Dec

1 Dec

Igår var det jo min føsdag, fik en masse hilsner både på job, elektronisk og telefonisk, det var SKØNT. tusind tak alle sammen.

efter arbejde som sluttede kl 16 i roskilde med et møde, blev jeg hentet af Mikael og Sofia. vi kørte til KBH hvor min gave skulle købes, en fin taske fra Mulberry, som jeg har været lun på ret længe. Sikken en skøn butik, kan til tider godt føle sig malplaceret i de der lidt dyre butikker når man normalt ikke kommer der, men her var de bare så søde og venlige. og jeg fik en lille chokoladebrun cltuch taske 🙂 og nu glæder jeg mig helt til at kunne lufte den til julefrokost på lørdag… måske lidt tosset og overfladisk at blive så glad for en taske, men sådan er det nu engang 🙂 men altså at komme ind sådan et sted lugter jo bare af mere. har fundet en større taske som i alt fald er et ønske, men må også erkende at for 4500 kan jeg få ret meget andet lige nu