Åhh Abe koncert :)

Vi har tilbragt en eftermiddag i selskab med Mik Pek, Alberte og Martin brygman, samt Habbersutterne. Jeps det er Åhh abekoncerten jeg taler om. vi hentede mormor og satte kurse mod rødovre, her mødtes vi med Mette og Mathilde. og så var de to rødder ellers klar til fest. Det var simpelthen alle pengene værd og Sofia storhyggede sig. De var på i godt en time og sluttede med at en lille pige fik lov at komme op og syge mariehønen evigglad. hun var bare Så sød, og blev lidt genert da hun opdagede alle menneskerne, men hele salen sang med.

Klar med popcorn og slushice

Klar med popcorn og slushice

Åhh Abe

Åhh Abe

Meget optaget

Meget optaget

Imorgen kalder hverdagen så igen, med sin grusomme stemme. jeg er slet ikke klar til at slippe ferien, ikke klar til at kaste mig ud i hverdagsrutinen igen, har i den grad nyt ferien, som jeg igen syntes har været alt for kort. men ianset om jeg er klar eller har lyst så er hverdagen imorgen tidlig realitet, sådan er det bare og sefølig glæder jeg mig til at gense kollegaer og ungerne ikke mindst. ville egentlig nok alligevel få nok af at gå herhjemme, selv om tanken lige pt er tiltrækkende. uha hvor kunne man nå meget, men det ville jo også blive hverdag og det er vel netop det ferier er til for, et afbræk fra hverdage, så vi igen er klar.

Sofia er puttet, madpakkerne er smurt, taskerne pakket og jeg er så småt ved at overveje at komme til køjs, elsker trods alt mine mandage morgner alene af den grund at jeg først møder kl 9, og så lidt tirsdag kl 10. det er luksus.