Prag tur – retur

Så er vi hjemme igen. har haft en fantastisk tur i Prag, har haft både sol, vind, regn og endda sne, dog ikke så meget som i herhjemme i DK har set i nyhederne, det var vist mere oppe i bjergene omkring.

Sofia tog bare turen super. 7 timer ned og 7 timer hjem i stiv arm (altså fra prag til færgen), igen brok, ingen kedaddethed eller andet der var i nærheden, hun har set en del disney film, sovet og ellers bare været glad.

Vi boede på et skønt hotel nær nationalmuseet, rimelig centralt, ca 1,5 km fra den gamle bymidte, med rådhustorvet og det store flotte ur. der var vi omkrig et par gange 🙂 Sofia fik shoppet på det lille markede der var i den gamle bymidte, en mundharmonika og en lille karrussel spilledåe. med julemelodi, endda 🙂 vi har været på legeplads og gået på Karlsbroen. vi forsøgte at komme op og se deres mini eifeltårn, men desværre var det lille tog som kører op ad bjergsiden til reperation, og for at komme der op skulle vi gå 1 km og så med en bus, det var begyndt at regne, og sofia var på gå ben, så vi blev enige om at det var ok at se det på afstand og istedet tage tilbage til det shoppingcenter hvor vi havde været dagen før. mest for at prøve nogle af de børnekaruseller der var sat op 🙂 det var et hit hos den unge dame. og turen i legetøjsbutikken var også lige i skabet. hun fik lov at vælge en legeting… den udviklede sig så til at hun fandt en dukke autostol, tog den på armen og brugte den som indkøbskurv….. ligesom mor 😀 hun endte med en dukke, et badekar til den og så en meget pink øffende gris. men hun var lykkelig, hun har efterspurgt den føromtalte autostol til dukken, så den må vist på ønskelisten. Men alt i alt har det været en skøn tur, kan evt diskutere om det havde været lige så nemt og billigt at flyve, men det må jo blive en anden gang.

Dagen i dag er brugt på tøjvask, udpakning og så fik vi lige bestilt næste års sommerferie… jeps vi er ude i god tid, men det er fordi det er både os, mormor, christian, bjarne, moster og Mia der skal afsted, så for at få det vi vil have må vi søsætte nu. vi glæder os allerede:)

og så er det jo lige gået op for mig at det snart er jul. i alt fald hvis man skal følge gadebilledet, for der er dag godt nok kommet julepynt, knas og snaks op i butikkerne. Glæder mig faktisk en helt del til jul, til at se Sofia opleve en jul som hun rent faktisk nok vil kunne huske… men nu skal jeg så se at få gang i kalendergaverne :S men vi når det nok