Lige i moderhjertet

Ja det var det en oplevelse gik imorges. Sofia og jeg havde bare haft en super dum morgen, hun var suor og tvær, jeg var småtravlt og lidt for sent på den, men ud af døren kom vi, og sang hele vejen til børnehaven, håbede sådan på en god aflevering, så dagen kunne blive god for os begge. vi kommer op og sofia er glad og klar til leg, men kommer så ind i puderummet hvor en dum L****-unge siger noget i stil med “du må ikke være med Sofia, du skal gå ud” nøj hvor blev jeg ked af det,  Sofia blev lidt ked og trykket af det, og jeg sagde så at hun skulle gå med ud i køkkenet og lægge madpakken, hun gik med men ville ikke helt slippe mig, satte mig ned og spurte om hun ville være i køkkenet eller ud og sige farvel ved døren, ingen af delene, spurte om hun ville ind i puderummet, og det var jo det hun gerne ville, så vi gik der ind igen, heldigvis blev hun mødt af en af de andre drenge som sagde ” vi skal deles om det alle sammen, kom”, åhh det lunede så lidt igen, men drengen fra før var stadig lidt for opmærksom, hvis man kan sige det sådan, som om han bare ventede på at kanøfle de små… heldigvis fandt Sofia pigerne at lege med og var glad da hun sagde farvel. men æv en dum fornemmelse jeg kørte der fra med, og kunne slet ikke vente med at få fri så jeg kunne hente hende og se at hun virkelig var glad og havde en god dag, ved at det er hønemoren der kigger frem, men blev SÅ ked af det at nogen var dumme ved MIT barn.  alt pædagogisk sans forsvandt fra min hjerne og fik sådan en lyst til at sparke ham over skinnebenet… ok måske lidt ned på småbørns niveau, og holdt da også gode miner til slet spil, mest for Sofias skuld, men æv for en morgen.

Heldigvis var min lille mus i hopla da jeg trillede ind i børnehaven ved 15 tiden., pænt snavset og i super humør. hun havde været på tur med madpakker und alles. vi kørte hjem på cyklen og har hygget her til eftermiddag, spist jordskokkesupper og puttet tidligt efter dejligt karbad. og skal lige tilføjes hentet de sidste jordbær, nu tror jeg ikke på at der er flere som blir modne… samt lidt hindbør, mums

 nu står den snart på sengetid for mig også. imorgen er der endnu en dag med klima, madpakker og hverdag