Stilheden

Sidder her og nyder den… Sofia er puttet til lur og der er lige blevet læsset 3 rummeter brænde af i forhaven, som jeg IKKE skal igang med at læsse ind. Og så tænker i, hvorfor er hun overhoved hjemme en mandag kl 13… ja altså mandag morgen startede med ondt i hoved og små feber hos Sofia. Så vi tog en hjemme dag mere. Dog er den lille prinsesse helt forvandlet og rimelig frisk igen, heldigvis. Hun har dog set tv det meste af formiddage og været lidt pivet, men så gik vi ud og legede i haven 🙂

sandkasseleg

sandkasseleg

Og sådan ser hele legehyggehjørnet så ud nu 🙂 mangler stadig møbler til legehuset, men er blevet inspireret på bla www.retrovilla.dk og et par andre blogs, så nu skal jeg vist et smut i genbrugsen og kigge efter gamle slidte fyretræsmøbler, efter signende skulle de være at få for næsten ingen penge på div loppemarkeder og i genbrugsbutikkerne. og efter lidt maling og evt lidt tapet blir det SÅ fint. regner med et legehus-housewarming engang til foråret.

Sofias verden

Sofias verden

 

Og se lige hvad der næsten blomster i vores have… jeg har ingen ide om hvad de hedder, men skønne det er de. og får i alt fald min lyst til at få lidt flere stauder frem 🙂

fine blomster

fine blomster

Nu står den for mit vedkommende på sofa afslapning og lidt hækleri. har gentoptaget bedstemorfirkanterne, og er så småt ved at være klar til et dukketæppe.. det store slumredrømmetæppe til sofáhyggen, må vist vente lidt endnu 🙂