ahh weekendhygge

Så tikker søndag og dermed weekenden mod ende. det har i den grad været en weekend jeg så frem til, ikke fordi vi skulle noget, eller netop måske DERFOR, fordi vi ikke skulle noget. Eneste aftale var aftensmad hos mormor lørdag aften… SÅ fredag da jeg kørte hjema var det med et par skønne afslappende dage i sigte, lovely.

Lørdagen blev for mit og Sofias vedkommende brugt på hyggetur ud efter kastanjer og andet efterårs hygge, samt en laaaang fælles lur. og aftenen blev brugt hos mormor. Mikael var ude det meste af dage og shoppe WII og PS3 ting sammen med Christian. Vi fik skøn mad og snakket lidt om næste års ferie til Kreta, uhh glæder mig allerede.

Idag har været helt uden planer. underligt efter lang tids overbookning, men i den grad tiltrængt. Sofia og jeg var oppe tidligt, og hyggede til morgen tv. Jeg nåede lige at få rettet et par opgaver og ellers få nogenlunde overblik over det jeg skulle have klar til mandag morgen, heldigvis ikke ret meget:) formiddagen blev brugt på leg og hygge, og ved middagestid var jeg klar på endnu en fælleslur, Sofia var dog ikke så overbevist, men det lykkedes til sidst.

Eftermiddagen blev brugt på at får udforsket den lille dejlige skov vi har næsten i baghaven. Jeg har længtes efter de mange tur jeg har haft i Lellingeskoven, uden at indse at jeg faktisk har en lille skøn skov kun 2 min væk.

cykelskovtur

cykelskovtur

Og endnu mere lækkert blev det da vi opdagede de store mængder skovbrombær der var at finde, en lilel portion blev hentet med hjem, og ja der er flere tilbage selv efter Sofias sultne mave, ihh hvor den lille trold nyder at kunne guffe i sig. 

Mums, skovbrombær

Mums, skovbrombær

Grankogler og kastanjer blev der også hentet med hjem. Grankoglerne ligger nu og pynter i en kasse uden for, kastanjerne er lavet om til en minizoo af kastanjedyr, som pynter på vores reol i stuen.

minizooen begynder

minizooen begynder

kastanjedyrszooen

kastanjedyrszooen

 

og brombærene ja de er nu lavet til skønne æble-brombær muffins, som blev indtaget med en kop te efter aftensmaden.

Dagens høst

Dagens høst

 Sofia har i den grad hygget sig, og det har vi helt bestemt også, har fået ladet batterierne op, og er faktisk rimelig klar til arbejdet imorgen, især fordi der nu kun er 3 uger til vi smutter afsted på 5 dages ferie i Prag.

dagens guf

dagens guf