Min super dygtige motions prinsesse

Torsdag var Troldehøjens årlige motions dag 🙂 og sefølig skulle min lille mus være med 🙂 det var samtidig første gang hun skulle sove dernede. Så alt i alt en lidt spændende dag for både mor og barn. Efter aflevering kørte jeg ud til skolen, da vi skulle have et par møder og spise sensommerfrokost, mums. Aftale med børnehaven var så at de ville ringe når hun vågnede, og så kunne jeg komme 20 min efter ca, så hun lige kunne komme op og få lidt mad. Møderne gik fint, det var skønt at få snakket og gense gamle som nye kollegaer.

Lidt over 2 ringede de fra troldehøjen at hun var vågnet, og jeg hentede hende omkrin 14.30. efter den dejlig dag der bød på motions diplom, blev meget stolt vist frem, masser af motionsleg, og en skramme, den først børnehaveskramme. men så kender vi hende igen, vores lille bullertrold. hun var faldet i løb og har en fin skramme i panden, men havde taget det fint. til gengæld gik hun helt i panik da jeg hentede hende (hun havde ikke set mig, såd et var skam ikke derfor), over en EDDERKOP… den kravlede på hende.. uha nej da. men en kram og lidt snak så var hun klar igen.

Aftenen bød på leg hos Bremers og Mathilde. ihh altså de to tøser hoppede i trampolin og hyggede bare SÅ godt. de skal helt sikkert nok få en masse glæde af hinanden i årene fremover. men altså ingen besøg hos Mette & morten uden skrammer (det var der hun faldt af gyngen og slog læben i sin tid), så i et kæmpekram med Mathilde væltede de begge to og slog hovederne i køkkengulvet, så nu er der altså to skrammer i panden. tossede tøser.

Vi kom småsent afsted og Sofia sov først ved 22 tiden, så morgenen var ikke lige frem sjov, sure Sofia havde fundet vej hjem til os, meeeen det hjalp lidt da vi fik snakekt om det alt det spændende hun skulle i børnehaven. de har nemlig smørselvdag idag, lidt svært var det dog at forstå og acceptere at hun ikke skulle have MADPAKKE med idag. Hun var dog et stort smil da vi ankom til børnehaven. og skulle straks ud og sige go’morgen til alle dyrene, det er altså dejligt.

Syntes det er skønt så godt hun bare tar det store skift, og så tryk hun blir så hurtigt. selv om nætterne er en smule urolige så tar vi det med.

Nu må jeg heller få fundet en støvsuger frem og prøve at få muget lidt ud 🙂 ha en fantastisk dag alle sammen.

lover der snart kommer billeder igen, men har fået ny computer, så skal lige have alle billederne over