2 dag :)

SÅ var det dag nr 2 i børnehave livet. og dagen hvor hun skulle være sådag rigtig alene dernede. Hun ville gerne selv cykle så det gjorde vi, tog liiiiidt lang tid, men det er ok. Da vi ankom var de allerede gået på legepladsen, super i Sofias verden. Så hun fik hurtigt sutskoene af igen og sandalerne på. Sagde at mor og far jo snart skulle køre (have nok regnet med at vi lige ville være der 20 min eller noget i den stil), Sofia vinkede og møssede farvel og sagde hejhej og smuttede så ellers afsted ud på legepladsen, der stod vi så som to tossede forældre, der ikke lige vidste hvad vi så skulle, men gå skulle vi jo altså. fatter ikke at hun er så tryg allerede, men omvendt det har hun jo været altid. Og jeg nyder det, selv om det er lidt underligt alligevel. Har kun en gang i hele hendes snart 2 år lange inst-liv oplevet at gå fra en ked Sofia. Ellers er det med smil, eller i fuld gang med leg. og det er altså fedt. Jeg hentede prinsessen efter madpakken igen idag. hun var dog ikke helt overbevist om at vi skulle hjem, de andre skulle jo ind og sove. Så det skal vi prøve imorgen.

Fik også en masse ros fra de nye pædagoger og et lille smil på læben, for Sofia har allerede vist sig som den lille bestemte dame vi andre også kender. “Sofia du skal have solhat på”, “nej det skal jeg ikke”, “jo Sofia lige som da andre” ” nej”, “jo vi har alle sammen solhat på” ” ja lyserød solhat”, så de måtte finde en låne en, da hendes ikke var den rigtgie lyserøde… tossede unge. og skoene blev taget af en del gange. Men masser af ros får den lille bandit også med på vejen, især omkring at hun virkelig er KLAR til børnehaven, og vist har været det et stykke tid. hun har endda næsten lært at gynge idag 🙂 Hvor stolt er jeg lige som hendes mor 😀 til op over begge øre. For jeg ved jo at hun er den mest fantastiske lille pige i hele verden, men når andre også syntes hun er dejlig, ja det luner altså helt frem til kolde vinterdage.

Men det hele er ikke super nemt. for godt nok er hun nem i børnehaven, men vi mærker alligevel den berømte reation, hun har korter lunte herhjemme, verden bryder helt sammen ved NEJ, og hun har svært ved at finde ro om aftenen. men det er så hendes måde at reagere på alt det nye på og det  tar vi med.

Imorgen kalder Hastrupskolen med div møder. pyha, men blir skønt at se alle kollegaerne igen. var et smut forbi idag, har altså alligevel savnet det hele en lille smule.

var også lige et smut i næstved og se Patricias lille pige, Emilia, som er 5 uger gammel, en sød lille pige. Patricia er min gamle veninde fra Greve, og det var dejligt at se dem begge to:D