Endnu mere påskemad

Kan man få for meget 🙂 måske af maden men ikke af hyggen med familien, igår stod den på afslapning for mig og Sofia, og Mikael smuttede ud og tog et slag golf med Frank. Efter middagsluren smuttede vi i IKEA for at hente hylder til Sofias skab og et par andre småting. kørte hjem og hyggede i haven, Claus kom til aftensmad og bagefter smuttede vi på Legepladsen, til stor fornøjelse for både Sofia og os andre. Da vi kom hjem fik  vi samlet Sofias skab, og Claus ville gerne “arve” hendes gamle hvide kommdode, så den slap vi for at smide ud, skønt. Så nu er der kommet en del mere gulv plads på det lille prinsesse værelse.

Idag har farfar + familien været til påskefrokost, maden havde vi lidt med af hver, skønt ikke at skulle stå med det hele. Vi har haft en super hyggelig eftermiddag, efter maden smuttede vi i haven til snak, krokket og gynegture. Nu er Mikael smuttet i Biffen med Morten, Sofia og jeg hygger med “små einsteins” og lige om lidt kalder prinsessesengen samt et fodbad og Stig Larsson til mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.