Dagens mission

OPRYDNING!!! jeps sådan er det vist lidt altid her. Men igår fik vi samlet vores nyindkøbte ikeaskabe til kontoret, mangler lidt hylder, men de sættes jo i løbende, men pt står ALT fra de gamle skabe på gulvet og i stuen, så dagens mission er at få alt det på plads.

Igår prøvede vi at gøre Sofias seng større, det er jo sådan en som kan blive til junior seng, hun har i lang tid ovet møg dårligt, eller dvs hun har sovet dårligt i sin egen seng, og vil helst ligge i vores, da jeg så fik hende målt i går viste det sig at hun faktisk er 93 cm nu, og sengen er “kun” 110, tænker at det jo ikke er meget plads hvis man gerne vil strække tæerene osv. så nu er den gjort større, meget underligt at der nu står en JUNIOR seng på hendes værelse, tænker over hvor min lille bitte baby er blevet af. Vil ikke sige at der er sket mirakler, men hun sov i egen seng fra 20-01, så lidt er der da sket. håber at hun begynder at sove hos sig selv igen, gerne hele natten. For alle mand sover altså bedre i egne senge.  Det hele kan også skyldes at hun har et øget tryghedsbehov, nu hvor der sker så meget i hendes udvikling, og det behov kommer til udtryk om natten, ja hvad ved jeg, nu prøver vi i alt fald storseng-projektet.

Vil se at få lidt grød i Sofia og så tage lidt fat på oprydningen