Påskeferie og forår

Så kom ferien endelig, og nøj den er velkommen, 10 dage med hygge helt i eget tempo. Igår skyndte vi os ud for at nyde sole, efter et hurtigt kig på DMI, de havde nemlig ikke lovet at Sole ville være der så flot hele påsken (jeg håber dog at den kigger frem en masse alligevel), nå men vi skyndte os at pakke madpakker og satte turen mod zoo, bare mig og Sofia. tænkte at vi så kunne hygge om formidddagen, så hjem og sove og lidt hygge hjemme om efter middagen. Vi måtte parkere i Søndermarken, da der virkelig var mange mennesker på trods af at vi var der kun en time efter åbnig. Sofia gik hele veje fra sødermarken op til Zoo, og hurra for årskort, slap for at stå i den MEGET lange kø. Ind kom vi og Sofia ville gerne se på elefanterne som det første så afsted mod det flotte nye elefanthus, kiggede lige på kamelerne, der har fået elefanternes gamle hus til bolig for en tid. Det var meget spændende, “se mor en babyyyyy Elefant” måske er den ikke helt baby mere, men lille er den, det er sjovt som hun er så OBS på både andre børn, men også dyrebørn. Så gik vi ned til tigerne, og så ind i tropehuset + fik set aberne. ville have været i  børnezoo, men de er ved at lave tunellen om, så man skal ned med en elevator når man er klap/barnevogn med, og eftersom der primært er børfamilier der var der, var der endnu engang meget lang kø, så vi droppede girafferne, geder og legepladsen, fandet i stedet løverne og en is. Sofia fik inden vi gik lov at vælge nogle dyr i zoobutikken, det blev til en løvemor, en babyløve og en elefantbaby 😀 Så gik hun lige næsten hele vejen tilbage til bilen, minus 200 m, hvor hun gerne ville sidde i klapvognen, så havde egentlig ikke behøvet den. Tænkte lidt tilbage på vores første tur i zoo, hvor jeg dårligt kunne have vores ting i barnevognen, og så nu hvor det er nok meget meget få ting. hvor er der sket meget.

Sofia fik så lige et hys-anfald da hun skulle have en ren ble og ind i bilen, hun ville ikke have strømpebukser på.. hun skreg så hele vejen ud til motorvejen. men faldt så heldivis i søvn, hun fik dog kun ½ time, og var ret ked da vi kom hjem, men ville ikke sov mere, så resten af dagen hyggede hun herhjemme i sofaen.

Idag skal jeg et smut til Tandlæge,n, og ellers bare hygge os 🙂