Meget laaaang mandag

Stod op i morges da vækkeuret ringede, med en fornemmelse af at være snydt for lidt af min weekend… altså har jo holdt weekend, har haft gæster, været ude og været i super godt selskab, men ak har sovet for lidt og havde ikke helt styr på dagen der skulle komme. oven i det så var mandagen bare booket HELT op. undervisning fra 8-12, 12-13 forberedelse, 13-14 mødes ang temauge med en kollega, dvs planlægning og nok ikke så meget møde, og 14-16 lærermøde. og så lige 16.30-19.15 skolehjem-samtaler, pyha. men dagen er gået og uden at jeg er faldet besvimet om af træthed, skønt. Samtalerne var jeg en smule spændt på, ikke fordi jeg var bange eller nervøs, men bare spændt, men de er gået SÅ godt. super forældre, og dejligt at møde forståelse og samhørighed. Nu er jeg endelig hjemme efter at min skønne mand kom og hentede mig så jeg slap for endnu en times venten på bussen.

Imorgen har jeg heldigvis kort dag, 10-13, overvejer træning fra morgenstunden… men nu må vi se. har jo det her fantastiske kort til fitness-xtra, som ikke ligefrem er slidt op. men som sagt nu må vi se, om ikke alt for længe kalder dynerne. har heldigvis styr på dagen imorgen, skønt.