2 gange fødselsdags fejring og masser af gaver

P1020058

 

Så er Sofia blevet fejret endnu 2 gange… det har været skønt og tusind tak for alle de flotte gaver (også dem til moaren). Men indrømmer at jeg også er glad for at det er ovre nu. Det har været dejligt og syntes at vi i år fik minimeret arbejdet for os selv, både med mad, pynt osv osv. men det er alligevel lidt hårdt. Men igen alle kræfterne værd når man ser hvor glad Sofia bliver og især fordi det jo er godt selskab 🙂

 

Idag har vi været ovre og se endnu en lille baby. Nu er det nemlig Camille der er blevet storesøster til lille Luca, så fik og lille han er. Fødslen var gået meget stærkt men godt. og alle er hjemme og ved at vænne sig til at være en familie på 4. Vi havde lavet mad og havde med så de i alt fald ikke skulle tænke på det.

 

Ellers går jeg og ser MEGET frem til at jeg om 1½ uge har juleferie helt frem til 5 januar… nøj det er tiltrængt, kan godt mærke jeg er ved at være træt, der er meget at se til og meget vi skal nå. så trænger til en lille pause, hvor jeg lige kan komme helt med igen, hvor jeg kan få overskud og overblik over resten af året der kommer. Må endnu en gang understrege at jeg er glad for mit job, meget, lyder lidt klichee agtigt, men tror virklig det her er min hylde, om ikke andet for en tid. nyder at komme på job, og nyder at både kolleager og børn er glade for at se mig… tvivler på at man finder mange jobt hvor man får en anerkendelse for at møde op som her, ok vi kan godt blive enige om at det ikke altid er det billede man står med når man får sin lønseddel, eller når man bare er dum og urimelig fordi ungerne ikke får deres vilje, men det hører så med, og jeg har været klar over hvad jeg gik indtil.

 

Idag har jeg så prøvet noget jeg ALDRIG har prøvet før….. Sofia var ked af det da jeg afleverede hende…. hun har ikke engang den aller første dag hun skulle være der alene være ked af det. men imorges var hun. hun har de sidste par dage haft lidt hår mave, og sagde også hun havde ondt i maven imorges, samtidig havde vi snakket om at Karin nok var nede i vuggestuen, men hun var så desværre syg. så det var en fra den anden stue der var der, Sofia er normalt rigitg glad for hende, men her til morgen var det altså Mor eller Karin der skulle være der… hun var dog næsten stoppet da jeg var ude for at vinke, men pyha det var altså lidt anderledes at gå fra en grædende Sofia… er glad for det ikke er hverdag…

 

imorgen står den igen på Gymnastik og hygge.

 

Og så har Sofia været ved frisøren… ja ja måske griner i nu. men mandag da hun stod op var hendes hår så filtret i nakken at det var svært at rede ud. trods at hun måske ikke har haft så meget hår, så er det ved at vokse, og alt babyhåret filtre altså meget. Så da jeg hentede Sofia fra vugger kørte vi ned og hun fik en fin frisure (det var stadig lidt småskævt fra de gange jeg havde klippet hende).

 

 

P1020196 P1020174P1020184P1020186

 

 

 

 

P1020206P1020202

det nye hår