2 år og fuld af fart

031208-7

Dagen startede omkring kl 7 med muuuar, gerne se bamse og julemanden. Sofia har i mandags får Bamses julerejse af nissen i kalendergave. Og hun er MEGET optaget af den. Så op måtte vi og først se hvad nissen havde være med i løbet af natten… en pålægschokolademad (altså legetøjs mad). mums mums. Imens kørte jeg til bagerne og hentede franskbrød. da jeg kom tilbage var vi klar til morgen hygge med lys, morgenmad, æg, mælk ok ikke mindst GAVEN. Sofia pakkede med stor begejstring sin gave ud, et dublo dukke hus, som hun bare knus elsker…. hun leger med de små mennesker og putter den, og er meget optaget af at den lille pige skal tisse på toilette (tisse lettet muar, siger hun meget).

 

Da hun havde spist og sovet pakkede vi bilen og kørte mod fields, nærmere bestemt Capella play, som er en stor indendørs legeplads, med plstrede klatreboge, rutchebaner og kuglerum, samt en afdeling til de mindre hvor de kan cykle, lege køkken og hygge. Vi drønede rundt i godt 1½ time, da vi (læs Mikael og jeg) var trætte og måtte ud og kigge efter lidt aftens mad. vi rundede dog lige både krea og toysrus for at kigge efter mulige gaver til juleønskerne.

 

Til aften stod den på pizza efter den unge dames ønske…. hun lagde dog ud med at ville have pølsemadder. Nu ligger hun og putter i sin seng.

Jeg har været syg siden søndag, ja og så endda på min fødesldag. har været hjemme mandag og tirsdag (ja og i dag sefølig) er dog klar på imorgen, trods lidt hæshed i stemmen og en smule træt blir det rart at komme på job igen.

 

Imorgen skal vi så også til juletamtam i vuggeren og jeg er klart nok med til at stå for det (hvornår lærer jeg at jeg skal sidde på mine hænder når der spørges efter folk til sådan noget), ej det skal nok blive hyggeligt, og har rimelig styr på det.

 

 

031208-6031208-5031209-4 031208-3 031208-2031208-431208-1031208-8

spiste næsten en hel børne pizza, mums