Klubmesterskab

weekenden bød på klubmesterskab. Noget Sofia længe har set frem til.

søndag aften kunne jeg poste denne fedt på Instagram og Facebook

“Hende her gør mig stolt. Hver dag og særlig på dage som idag. Klubmesterskab i Spring på deltidsponyen Mr. James, et længe ventet ønske (både part delen og klubmesterskabet). Der er nusset og pudset og klargjort. Opvarmningen klare hun bare mega godt, moaren var noget presset, da spring-opvarmning altså er en smule kaotiske. Mr. James er noget sensitiv når det kommer til lyde og fremmede ting, begge dele var i spil da han kom ind på springbanen, det var en hård kamp i dag! Men Sofia kæmpede og sled og fik han over alle spring OG blev på ponyen, trods en del stop undervejs. Dagen som i dag er jeg ekstra stolt af hende, over at hun ikke giver op når det bliver svært, kæmper videre og kommer igennem ❤❤❤ #strålen #mrjames #hestepige #ponymor #deltidspony #stoltmor #3plads @sofia.korsgaard”


James er ikke en pony hvor hun får noget forærende, tværtimod er han bom-stædig. men hun kæmper og vinder kampen.

I går til spring-undervisningen gik det lidt bedre men stadig en kamp. Hun er heldigvis rigtig glad for ham og de har et eller andet sammen.