Hej hverdag

Vi har haft den mest forrygende sommer i mange år. ok det har været lidt hårdt for græs, planter og mindre dyr. Men mon ikke de fleste tænker positivt tilbage på denne 3 måneder lange sommer. Vi har i alt fald sat pris på den OG vores Aircon.

Nu er vi i imidlertid tjekket ind til hverdag igen. Og det er også godt. Ja det er som altid helt vildt hårdt at starte sådan en skole op igen. alle hjul skal finde og sætte i gear, men det er også en fedt proces, hvor alle ideer og tanker samles for at skabe et nyt fedt skoleår for alle.

Jeg har helt tilbage i min studietid haft et ønske om at komme ind på speciale området, ikke en målrettet drøm, men mere en idé om at DET gad jeg godt prøve. virkeligheden blev en lidt anden de første 8 år. Jeg fik nemlig job ret tæt på min bopæl og dumpede ned i en super dejligt arbejdsplads med 3 spor fra 0-9. Jeg blev hængende og var ret glad for det.

For 2 år siden åbnede muligheden sig for at snuse lidt til specialområdet, vores læse-klasse manglede en lærer i nogle af mine fag. og jeg sprang til. En klasse med nu 15 elever der spænder over 4 klassetrin, visiteret fra hele kommunens og alle med ret massive læse-skrive udfordringer. Samtidig har jeg fået lov at være en del af det team der arbejder med Dysleksi/ordblindhed i forhold til alle elever og kollegaer på skolen. Så der er sket lidt siden jeg startede med 4A og 8C for 10 år siden. Ja 10 år!! er der gået siden jeg første gang stod som “rigtig” lærer og bød velkommen.

Nu skal skolelivet i gang for mindste medlemmet af familien. Og det er stort!! Hun har i den grad glæder sig og hvor er det skønt endelig at begge børn er samme sted.

Ha en helt fantastisk første skoledag derude.