Vi melder alt OK fra Athen

Mandag efter middag ankom vi til Athen efter 10 fantastiske dage på Kreta. Noget af en kulturel omvæltning. Men en fantastisk by. Vi bor omtrent så centralt som muligt. Udsigt til Akropolis fra tagterrassen og div spisesteder og shops lige foran døren.

Desværre er vi også ankommet med en masse brænde der hærger uden for Athen. Så vi har fåetbekymrede sms’er fra DK om alt var ok. Tak for jer, hvor er det fedt at rejse ud i verden og vide at I følger med, det er guld værd. Vi har mærket minimalt til brændene, egentlig kun synet uden for byen og lidt lugt den første dag.

Så vi holder løbende øje med nyheder og nyder ellers denne smukke gamle by i fylde drag.

Mere om det senere… Nu på vej på flere eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.