Big Hero 6 – serien efter filmen

#indeholder reklame for Disney Channel DK

Kan i huske dem her?

Drenge Hiro der mister sin bror, men får en ny ven i form af robotten Baymax og sammen med 4 af brorens studievenner skal rede Verdenen som superhelte. Endnu en skøn film fra Disneys side, som i den grad indeholder gode mængder humør og som kan ses af både børn og voksne.

Nu kommer så serien om Baymax og hans venner – “Baymax er tilbage”, for hvad skete der egentlig efter vi slap dem da filmen sluttede? Serien indledes med et 45 min afsnit allerede her i påsken, nemlig d. 31 marts kl. 08.25 på Disney channel. Serien fortsætter d. 5 maj på selvsamme kanal kl 8.00.

I forbindelse med præmieren på den nye serie har Disney Channel Danmark, sat en rigtig fin Challenge i gang. For noget af det der er kendetegnet i filmet er bla. Hiros og Baymax Fist-bump. Og lige præcis det kan der nu battles i.

Og vi er da med og har samtidig udfordret skønne Asta og Laurtiz til at lave deres version… kom og være med og brug #bh6fistbumpchallengedk

Her lige lidt facts:

  • Handlingen i tv-serien er centreret omkring seks superhelte: Hiro, Baymax, Honey Lemon, Go Go, Fred og Wasabi.
  • Tv-serien er animeret af ét team, som stammer fra tre lande: USA, Danmark og Filippinerne.
  • Den fiktive by hvori tv-serien foregår, hedder San Fransokyo, som er en blanding af to internationale steder: San Francisco og Tokyo.
  • Biograffilmen Big Hero 6 er den 54. animerede film skabt af Walt Disney Animation Studio
  • Det første specialafsnit er 45 minutter langt, mens et almindeligt afsnit er 22 minutter langt.

Vi har i dag (gen)set filmen og den er stadig dejlig. Og lige nu er der liiiidt lang til tid til henholdsvis 31 marts og 5 maj… men men men allerede nu kunne vi på Disney Channel appen eller på Youtube, få et smugkig på den nye serie.