Queen – den fedeste gave jeg længe har givet ud

I går skulle en fødselsdags gave endelig indfries. En gave vi havde givet tilbage i maj da min svigerfar fyldte år. En koncert oplevelse med Queen og Adam Lambert. Jeg er ikke gammel nok til at have oplevet det oprindelige Queen, men husker bestemt start 90’erne hvor alle talte om Freddy, og han var jo at se på alle musikkanaler. En legende der gik bort alt alt for tidligt.

En stor arv skulle løftes og jeg vil sige at Adam Lambert i den grad lever op til det. Om garvede gamle fans er enige ved jeg ikke, men jeg var solgt. Han er sin egen uden at skulle efterligne, men nøj en stemme og nøj et show. Tænkt at spille en 2 timers koncert udelukkende med numre der er mere end 25 år gamle og det hele bare svinger max.

 

Tak for den skønneste aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *