Hingstekåring i Herning 

Det er hvad Sofia og jeg brugte vores søndag på.

Og hold nu fest en tur. Ærligt jeg havde det nok lidt sådan ” ja ja hvor stort kan det lige være “….. Og svaret er STORT. 

Vi trillede afsted mod Herning kl 7.30 sammen men yndlingsrideveninden Ida og hendes far. Vi var nemlig blevet inviteret over af Idas mor der via sit firma kunne byde os velkommen i VIP området med bord i jyskebank boxen. Allerede ved ankomst kunne jeg godt se at mine forventninger var HELT forkerte, kæmpe stort og vildt prof. Dækker kun næsten.

Vi fik set kåring af hingste, dressur og spring og gået på opdagelse i de mange haller med rideudstyr. Og ikke mindst besøgt staldene. 

Kan vi roligt sige at jeg har en pige der var i himlen. Og for at toppe det mødte hun en YouTube som hun følger. Hun havde skrevet at hun også var der (pigen havde om morgenen skriver at hun kom) og så kom de over til os. Virkelig sødt af hende og hendes veninder og en rigtig stor oplevelse for Sofia og Ida. 

Og selv om jeg har virkelig lidt forstand på hele denne verden. Må jeg indrømme at jeg virkelig blev rørt flere gange.