Home sweet home…

Jeg skrev overskriften dagen efter vi kom hjem… Og så skete der ligesom ikke rigtig mere..

Her gå vi vist efter “ude godt, hjemme også godt” for heltærlig så har Bali tager mig med Storm. Jeg er på ingen måde færdig med dette skønne sted, som i SLET ikke.

Når det er sagt så er det ret ok at være hjemme, koldt men godt. De sidste 14 dage har budt på surprise for verdens bedste gudfar, masser af serier på tv, brændeovn og te i litervis og ikke mindst kaon sjov firma fest i fredags, hvor jeg i bedste teenagerstil gik hjem fordi jeg vist ikke helt var voksen nok til at bruge rejseplanen.dk

Nu er vi halvvejs igennem 2 uge efter ferie og jeg halter ikke helt bagefter. Men har da haft en noget af en omgang jetlag i kroppen. Nu er jeg vist endelig helt tilbage i normalen og har ikke længere ondt over alt.

Pigerne har være langt bedre til omstillingen omend noget trætte.
Obligatorisk kom-hjem-mad
En skøn ting ved at komme hjem er uden tvivl de skønne farver og mine ture i skoven. For ærligt så har jeg været ret inefektiv på bali 🙂