Klar parat feriestart….

Mandag eftermiddag trillede vi bilen afsted mod Kastrup, en tur der i den grad har været nedtælling på.

Vi fik tjekket ind, spist lidt mad i VIP loungen (rugbrød med leverpostej og ost) og gik så endelig mod gaten. To meget spændte børn og voksne var MAX klar til at starte vores bali-eventyr.

Vi har fløjet med Quatar Airways og jeg er i den grad imponeret. Hold nu fest en servise især omkring børnene. Simpelthen så sødt personale og maden var også rigtig fin, nå nu vi taler om mad varmet og serverer på lille plastik bakke.

Turen er gået over alt forventning. Og vi nåede trods kort transit tid i Doha, det næste fly mod debpensar.

Vi fik sovet lidt på vejen trods snæver plads

Omkring kl 17 lokal tid stod vi af flyet i denpensar(Bali) og efter ca en Times tid kunne vi trille ud gennem lufthavnsdørene hvor Jonathan ventede på os. Og en god Times tid senere var vi tjekket ind hos Rea og Jonathan i deres skønne hjem.

En træt men dejlig aften efter en lang rejse. Lidt jetlag kommer vi ikke uden om men kl er i skrivende stund 10.30 og resten af familien sover endnu, jeg har fået en 7-8 timers søvn og er klar på at møde bali lige om lidt