Klar parat….

Skole og børnehave start!


Imorgen melder hverdagen sin ankomst, sådan for alvor. Laura har været i børnehave den sidste uges tid og jeg har også været afsted men med senere mødetider osv. Imorgen er det helt alm tidelig hverdag med alt hvad dertil hører.

Jeg har forsøgt mig med planlægning og fremsynethed (hedder det overhoved det?) Nå men i alt fald er madpkkerne smurt,tasker pakket og bad overstået.

Jeg har købt nye drikkedunke til pigerne fra sistema, madrasserne er der vist godt fyldt op af. Og så er der røget en bestilling afsted på navnelabels til begge piger. Vi har i forvejen  stempler men til madkasse, sko, drikkedunke osv er de små klistermærker bare bedre. De fungere også fint i tøj hvor det ikke vaskes hverdag som fx overtøj.

Jeg har bestilt fra labelking denne gang efter en Facebook ven havde liked deres side, tidligere har jeg prøvet navnelapper, de fungere fint, dog faldt jeg lidt for muligheden for at lave farvet skrift og små figurer.

Priserne er nogenlunde det samme pr stk, dig variere antallet man bestiller. Er spændt på tryk og kvalitet samt holdbarhed