Ferie ferie ferie…..

Slap nu af, du har fri og syng en glad melodi….

Fredag tjekkede vi ud, ud til 6 ugers sommerferie! Det har været længe venter og yderst tiltrængt, for både børn og voksne. 

Jeg har jo ikke 6 ugers ferie men ungerne har og det skal nydes.

Jeg har vinket farvel til min 2 klasse, en klasse som på rigtig mange måder er nået ind under huden på mig. En flok skønne unger, som jeg fortsat glæder mig til at følge, omend det ikke bliver så træt.

Både Manja og jeg har fået fine afskedsgaver

Skoleåret 16/17 byder på fagklasser for mit vedkommende, dvs ingen tæt forældrekontakt, men primært fokus på idræt, natur/teknik og håndværk/design. En blandet følelse af for et år at lægge matematikken på hylden, men også det jeg lige nu har brug for, for at komme helt på banen igen. Jeg er taknemlig for at dette er en mulighed.

Mandag stod den på kursus/pædagogisk dag…. Men nu er vi tjekket ind på camping og nyder det, trods dansk sommer når det er bedst.