Oppe igen

Bloggen har været nede… ved ikke præcis hvor længe, men nok nogle dage 🙂 det er vel som hos elektrikeren hvor lyset aldrig virker.. hihi, men nu har min kære IT-mand fikset det.

Stilheden her på bloggen skyldes dog ikke udelukkende it problemer. Jeg har lækket små hints hist og her, men i bund og grund har der været stilhed. Stilhed fordi det har været nødvendigt.

Kort fortalt tog jeg kort før jul kontakt til en psykolog da jeg godt kunne mærke at jeg mentalt ikke var på toppen, jeg havde haft en forventning om at jeg igen var nede med stress. Dog har “dommen” været en anelse hårdere, Depression har været udmeldingen, og det har jeg så brugt en del tid på at forholde mig til, samt bearbejde.

Normalt deler jeg ikke SÅ personlige ting, men det er på en måde rart at få det skrevet ud af systemet… ikke at det går over af den grund, men det hjælper. Hjælper at tale (og skrive) om det. Hjælper at erkende og arbejde med “det”. “Det” som er blevet en del af mig, og en del jeg skal arbejde med for igen at komme på fødderne. Så stikket er trukket 100% fra jobbet og det meste af mit sociale liv, da jeg pt kun orker at være sammen med andre i kortere tid af gangen, eller i mindre grupper. Det er pisse hamrende hårdt at vågne op og opdage at jeg altså ikke er SUPERWOMEN, og IKKE kan klare alt, hele tiden og alene. Men det er også sundt, sundt at bede om hjælp, sundt at give ansvar fra mig, og sundt at sætte fokus på det der er vigtigt i lige netop MIT liv.

untitled

Og jeg er ok, ikke på toppen, men ok, og mærker stille fremgang.