Kærestetid og datenight

Ok indrømmet, siden vores familie voksede til 4 personer har det været meget få gange, Mikael og jeg har været ude sammen, sådan bare fordi vi trængte til det og to-somheden. Årsagerne har været mange, en primær grund har været en meget dårligt sovende mindstemus, som jeg måske egentlig ikke tænkte jeg kunne pådutte andre at tage sig af, og det er jo i den grad noget pjat, for der er jo hænder nok der ville elske at hygge med hende og storesøsteren. En anden årsag har nok været at jeg selv syntes det er hårdt at sørge for to børn hvis man er alene, så oftes har Sofia været afsted på overnatning hos mormor/farfar eller veninder og Laura blev så (igen) hjemme. Men altså i går aftes havde jeg endelig fået taget mig sammen og taget skridtet og overladt børn til div pasningsordninger (et barn med fætter hos farfar og et andet barn hos førnævnte fætters forældre) alle har hygget sig, og især forældrene (altså os).

Vi tjekkede ind på tivolihotellet ved 16 tiden og nuppede 5 km på løbebånd i deres fitnessrum, det havde vi så ret meget for os selv. Men med god samvittighed kunne vi mødes med Peter og Tanja til en “førmiddag-drink” kl 19 på MASH (stadig på hotellet, sku smart ikke at skulle ud). Kl 20 fik vi anvist vores bord og kunne beslutte os for maden.

MASH er ret meget li kød, som i virkelig meget og lækkert kød.

Til forret tog jeg en tuntatar, til hovedret en oksebørbrad på 200 gram og desserten bød på cheececake. Vi bestilte en større udvalg af “sideorders” som vi delte, jeg var især glad for deres cremede spinat og tomatsalaten, og ej at forglemme en super lækker Bearnaise. Vi fik en hvidvin til forret og herefter rødvin, og da jeg ved absolut intet om vin kan jeg ikke sige hvilken det var, men smagte fint.

Bagefter satte vi også ud i den tilstødende bar og fik et par drinks, en aften nede i gear, men god mad og dejligt selskab var lige hvad jeg trængte til. Og en fornøjelse at kunne spise sin mad, uden at skære ud for sidemanden, puste på den varme kartoffel, eller hælde et nyt glas mælk op, alt imens ens egen mad står og bliver mere end kold. Det er nok noget de aller fleste børnefamilier kan nikke til:)

Jeg har ikke taget en eneste billede hele aftenen.

Morgenmaden blev indtaget i selvsamme selskab og herefter smuttede vi lige forbi Fisketorvet, inden vi kørte retur efter børn, der i øvrigt ikke helt havde tid til at skulle hjem.

En dejlig start på weekenden, og tilmed er det kun lørdag….