Snacks i madpakken (sponsoreret)

Jeg kom hjem fra job til en post-seddel i postkassen, og havde ikke rigtig nogen anelse om hvad det mod var. Fik afhenter pakket i vores brugs og blev både glad og overrasket over indholdet. 

  
Fine madkasser og drikkedunke fra 3-stjernet… Og ja jeg er altså barn af 80’erne og 3-stjerne er i min verden li med et stks meget rød stor skiveskåret spegepølse (som vi faktisk ikke fik ret tit). Men efter jeg selv har fået madpakke-krævende børn er min horisont da udvidet og især en ting hitter her på matriklen og det er netop de små spegepølser, stjernehaps, som vi så fint har fået en dejligt omgang af i madpakkerne. Så den er lige i skabet.

Og pigerne havde sikkert tømt madkasserne for indhold hvis de fik lov….

Laura får jo mad i børnehaven (hun ville sikkert gerne bytte med et stks mor-lavet-madpakke, for det der med nye mad-oplevelser hver dsg er altså ikke lige dagen), men Sofia skal jo have mad med til en lang skoledag. Hun er fortsat ok glad for rugbrød, men hun foretrækker mad i små mængder og størrelser… Nogle vil nok kalde det snacks eller tapas 😉 vi har jo ikke ligefrem en pige der skal tænke på vægten, men det er stadig vigtigt for mig at hun får noget sundt og godt til at klare dagen og ikke får for mange usunde vaner omkring mad. 

En lille spegepølse har muligvis nok et relativt højt fedtindhold, men er jo lille og har en (ifølge Sofia) god smag, så tænker at de fortsat vil være godt små ting til madkassen som højner lækkerheden af indholdet, for ærligt det er da lidt trist med 4 halve rugbrød med pålæg uden andet spral.
Både madkasse og drikkedunk skal nok blive brugt flittigt på matriklen, eller rettere udenfor, for herhjemme får de jo frokost på en tallerken.

Gaverne er sponsoreret men holdninger om indhold er 100% mine ( og mine børns) egne.


Hold øje med bloggen, der kommer snarest en lille hurtige giwaaway på en madkasse med stjenehaps og en drikkedunk magen til det vi har modtaget