May the force be with you

Igår stod den på en længe ventet præmiere film, nemlig Star Wars VII, en film serie som jeg i den grad forbinder med min barndom :D.

Jeg har set 4-6 som barn, og 1-3 som voksen, dog har jeg langt fra helt styr på den kronologiske historie. Så det var godt at både Mikael og Claus var med og kunne forklare osv, hihi.

download

Vi startede med en omgang Sushi på StiksNSushi på Tivoli Hotellet. Super lækkert sted, og bestemt et besøg værd. Mikael er ikke så meget til Sushi, så han fik en omgang sticks mens jeg delte en menu sushi med Claus.

images (1)

Godt mætte giv vi over til Cinemaxx biografen hvor vi havde billetter til filmen i Imaxsalen. Og hold da op hvor gik vi ikke skuffede derfra. Underholdt fra start til slut, og så tro mod de originale film, glæder mig allerede til om et år når næste film i serien kommer. Og så må jeg vist lige få fulgt op på min StarWars viden og få set filmene