Julehygge

Indrømmet december måned er ikke just den afslappende slags. Jeg forsøger virkelig at komme ned i gear, nyde øjeblikkene og bare være. 

Det er svært, ikke fordi lysten og muligheden ikke er der. Men hold nu op hvor er der meget at vælge imellem på alle fronter. Og alle de traditioner man/vi/jeg ønsker at holde eller skabe. Hvad er vigtigt og hvad kan undværes? Det er en balance og jeg øver mig fortsat i navigationens kunst.

Idag var der indbudt til julefest i børnehaven, udendørs. Koldt men hyggeligt og ikke mindst smukt. Jeg havde vanen tro først fri kl 16 om mandagen, men fik lov at køre lidt før. Og ankom til en dejlig stemning, hvor ungerne kunne lave søde lanterner, jule dekorationer og møde julemanden. En mulighed for bare at synke ind i en lomme af jul, og for et øjeblik glemme indkøb, tøjvask og arbejde. 

  
Nu kalder den virkelige verden igen. Imorgen står den på børnefødselsdag for Sofia. Og nogen glæder sig