Idag har været en god dag

Det burde alle dage være, men som mit indlæg den anden dag lidt viser, er det altså ikke sådan hver dag. Men jeg klemmer fast om ja-hatten og hiver noget godt frem i hver dag!!

Og de aller fleste dage starter rigtig godt herhjemme (måske lidt tideligt nogle gange, men godt)

Idag med sang og dans 

 
Og to glade piger blev afleveret og sendt afsted. Moaren med en lille rumlen i maven over hvad dagen ville bringe. Men det har været godt. Laura har idag ikke været i puderummet, som er det sted det ofres går galt for hende i den vilde leg. Og selv om hun har en rigtig dum måde at “klare sig” på (ved at bide) så lytter jeg altså også når min lille kloge pige fortæller “mor jeg sagde STOP og STOP og STOP og han/hun blev ved, så blev jeg gal og bed” efterfulgt af “det må man ikke”. Og nej det må hun ikke, men hun prøver at klare sig, ikke en undskyldning men forklaring. Og forhåbentlig bliver hun snart bedre til at sige fra og hente hjælp i tide.

Eftermiddagen bød på gymnastik og nu hygge 

 
Og mht til Sofia har hun været den sødeste og dejligste pige.

Så ikke en masse lyserøde skyer, bare sandheder fra hverdage. Som den jo heldigvis også er !