Immunforsvarsboost

Bom efteråret er kommet med al sin skønhed, hygge og snot! I lange baner. Og ærlig jeg forstår faktisk godt mænd! Den her mande-snue er nærmest dødbringende hihi. 

Ej pjat, men jeg havde faktisk dårlig forladt jobbet for at holde efterårsferie, før snotten satte ind! Kleenex og næsespray har været mine venner. Men der skal altså mere til, så det tunge skyts er taget i brug. 

Ingefær har i flere år været en fast del af mit vinter forråd, revet i teen over nogle dage. Der er faktisk en del fokus på denne rods gode egenskaber, og det “nye” er ingefær shots. Købt eller fremstillet selv. Jeg googlede lidt forskellige opskrifter som indebar kogning og indtaget med citron. Jeg valgte at hive juiceren frem og køre ingefær, citron og æbler igennem, og har nu indtaget ca 1/2 liter over det sidste døgn.  

 
Mærker noget der minder om bedring. Er i alt fald glad for at dagene ikke byder på andet en bløde bukser og masser af tv og te.

Men det er jo ikke gjort alene med at fikse immunforsvaret, det skal også have et boost. Så tænker en daglig shot af ovenstående mixtur, sammen med de daglige vitaminer. Der har været en del de sidste år om man egentlig havde brugt for vitaminpiller, og om det ligefrem kunne skade hvis man i forvejen fik det meste i kosten. Min læge sagde dog god for det. Så pt indtages en multi-vitaminpille, fiskeolie, d-vitamin og magnesium, sidsnævnte efter anbefaling fra en kollega der som jeg havde daglig hovedpine, om det er placebo eller hvad vides ikke men min hovedpine på jobbet er stort set væk. 

  
Pigerne får dagligt en børnevitaminpille og et skud biostrath.

Lørdag formiddag fik vi/de med posten en fin gave fra Longovital  Incl en sød hilsen fra en af de voksne der har arbejdet på Sofias gamle SFO, men som nu arbejder for et PR-firma. Ærligt så elsker jeg disse små personlige hilsner. Så nu er lageret fyldt op med ny vitaminer, og der er et spil der venter på mindre regn og mere sol.

   
 

De facts Longovital leveres med

  

De er i alt fald smags godkendt af pigerne, hvilket jo er en ret stor fordel. 
Indlægget er delvist sponsoreret, børnevitaminpiller er modtaget med henblik på bedømmelse og vurdering.