Vinter gear

I temperaturen er faldet og jeg er ved at få styr på tøj/sko til vintersæsonen.

Sidste år købte jeg bykier støvler til begge piger. Super fine og fantastisk service. Dog fungere det ikke med støvler med lynlås her i huset. Der sætter sig simpelthen for meget snask i den (lynlåsen) hvilket hør dem svære at lyne. 

Så i år var jeg faktisk på udkig efter et par Ecco Winther Queen, som Sofia også havde for 2 år siden, men der ser ud til at den model ikke laves i år, øv! 

Igår tikkede så en mail ind fra Growingfeet, hvor de lokkede med rabat på Hummel. Og de havde faktisk en rigtig fin Texstøvle som nu er klikket hjem til ældstebarnet. Hummel har været fint til hende før, så nu prøver vi ad. 

  
Så nu er vi vist ved at være nogenlunde i hus. Overtøj er der styr på til begge piger (overvejer dog om Sofia skal have en længere vinterjakke, hun har pt en skijakke, men umiddelbart gad jeg godt at hendes jakke gik ned over numsen).

Laura mangler vist kun et par termo-gummistøvler til de smattede dage.