Fridag, frisørtid og treårsundersøgelse

Tirsdag er min ugentlige fridag og den er i den grad værdsat. 

Jeg startede med at se således ud

  
Men efter 2 timer i stolen hos skønne Marlene ude i NO18 blev det en helt del lysere og kortere

  
Jeg er super glad og tilfreds som altid. Marlene har klippet mig de sidste 7 år kun afløst et par gange. 

Bagefter blev der handlet og pakket ud. Jeg havde nået at ordne køleskabet inden jeg tog afsted. 

Kl 14.15 blev Laura hentet og afsted til 3 års undersøgelse. Hun er omtrændt så gennemsnitlig på høje/vægt som man kan blive. Og med lille bitte mussestemne sagde hun hvilke figurer hun kunne se på syns-tavlen. 15 kg og 95 cm høj af ren kærlighed.

Bagefter smuttede jeg i BR med begge tøser. Ærligt syntes jeg sgu vores BR er lidt fesen, den er ikke særlig stor og det er sefølig en begrænsning. Ved heller ikke præcis hvad der mangler, syntes bare ikke der er så meget for Laura (hun er ligesom dækket ind på LEGO/dublo, brio og dukker). 

Sofia fik dog det hun skulle have til sit blingels-sæt. Og Laura endte med en Dr. Mcstuffins bog med lyd…

Vel hjemme har jeg bagt pølsehorn af den helt vildt nemme og snydeagtige slags (læs dej fra Rema der blot skal rulles ud og lægges pølser i) 

 
Imorgen kalder hverdagen igen, så madpakker skal smøres, bade skal tages og tasker skal pakkes