Ny gammel cykel

En fordel ved at få 2 børn af samme køn må i høj grad være genbrugsværdien af rigtig mange ting. 

At pigerne så er født 1/2 år forskudt efter årstiderne er en anden sag. Men altså den løbecykel Laura fik sidste år var efterhånden blevet lige det mindste, og så var det jo ret lækkert at kunne hive den gamle af Sofias ned 

   

 

At hun ikke bare fik en fra start, skyldtes netop før omtalte forskydning af fødselsdage. Sofia fik sin første løbecykel da hun var 2,5 år, hvor Lauras “behov” opstod allerede da hun var 2. Forskellen skyldes nok mest årstiderne i forhold til alder. Sofia var 2 år da det var vinter og knapt så cykelvenligt vejr, hvor Laura jo fylder i slut august. Det er i den grad et luksus problem, lidt som at det kan være svært med ønsker, da vi jo på ingen måder mangler, igen 1 World problems.

Men uanset behov og problemer har jeg hentet en glad mus i børnehave