DHL og Køgefestuge-løbet

jeg har fået løbet et par gange i denne uge. Og tiderne er nede hvor jeg begynder at mærke at det flytter sig, skønt.

Tirsdag morgen bød på en lille hurtig 3 km, hvor min gennemsnits fart for første gang lån nede under 6 km, faktisk nede omkring 5.35.

Onsdag stod den på DHL med jobbet, fed stemning og en løbs tid på 28.10 på 5 km. Dog løber man jo lidt længere da der er et stort overleverings område så 5,25 blev ruten i alt.

  
Og igen igår stod den på Køge festuge løb hvor HOPE var arrangører bag (som jo bla indbefatter Mikael). Jeg havde tilmeldt mig 5 km, og det var en rigtig fin tur, dog fik vi løbet forkert (eller fik ikke vendt rette sted) og skar 800 m af ruten (de var udfordret på antallet af hjælpere, manglende mulighed for ruter over vejen og alle markeringer blev vasket væk 1 time før start pga regn, som sprayen ellers var testet til at kunne holde) men jeg løb i mål på 4,2 km med en officiel tid på 22.55 hvilket jeg er virkelig fint tilfreds med.

  
Min chef havde så valgt 1/2 maraton ruten og kom i mål som nr 3. På 1 time og 31, pænt sejt syntes jeg.