Et “på gensyn”

Fredag var været en dag med følelserne lidt uden på tøjet.
Jeg har sagt farvel til mine skønne elevers både 2 og 3 klasse, eller på gensyn for vi ses jo til august, dog ikke længere i klasselokalet da jeg skal have en ny klasse.

Jeg har også sagt farvel til Sofias 2 lærere, den ene dog på gensyn som kommende kollega, og den anden på gensyn når vi rammer de større klasser. 

Og sidst men ikke mindst har min lille smølf haft sidste dag hos sin fantastiske dagpleje mor. Men også her lovede Emmy at det hed på gensyn, ikke fordi vi har flere børn i vente til dagplejen, men fordi vi kommer på besøg. Gud hvor har det betydet meget for mig at det lige netop var sådan Lauras pasning endte. Kærlig og omsorgsfuld og med plads til min min lille trolds særheder. 

Nu venter der et børnehaveliv forude og hun skal nok klare den, moaren har 5 uger til at ruste sig. Hihi.

For Sofia venter også nye voksne i klasse, hun er som altid klar til udfordringerne.