Et stille og smuk farvel

Overskriften varsler om triste nyheder, og det er desværre også sådan.

Torsdag måtte vi sige et sidste farvel til min mors lille kat Felix, ikke pga sygdom, men fordi han var gammel 🙁 dejligt at opnå en alder på tæt ved 13 år som racekat, men trist fordi han bare har været en del af familien SÅ længe. Min mor havde været ved dyrelæge onsdag hvor han blev lyttet på, og fik afkræftet at han var syg eller havde ondt, han fik et skud af noget der måske kunne hjælpe, men torsdag var hans tilstand uændret, så dyrelægen kom hjem til min mor hvor han fik de 2 sidste sprøjter i trygge rammer (både for Felix og min mor).

Samtidig er det jo også lidt det sidste af vores gamle misser Cleo der er væk :'( selv om det er 3,5 år siden hun blev aflivet, så var hun der lidt form af Felix da de jo var fra samme kuld.

Nu er han begravet så fint under en stor sten i min mors have, og Sofia fik lavet en lille sten med “Felix Kat” på.

 IMG_9804