Femina kvindeløb

så oprandt dagen for “mit” løb. Kl 9 blev jeg hentet i styrt øsende regnvejr og kursen gik mod Østerbro. Vi ankom i solskin men i ret meget blæst.

Fik hentet t-shirts, skiftet og kl 10.45 var vi klar på opvarmning.

Kl 11 røg første gruppe afsted hvor mine to (hurtige) kollegaer var i blandt og 11.15 gik min start. Er fint tilfreds med min tid. Chippen siger 27.21 men endomondo var dog ikke helt enig i distancen. Målstregen kom altså noget før (ca 500 m) end beregnet, men selv hvis jeg omregner og forlænger tiden så jeg havde løbet de sidste 500 m lægger jeg stadig under de 33 min jeg har løbet på hidtil. BUM! Udstyret med goodiebags, div varerprøver mm gik vi mod bilen, fik spist sandwich og sp hjem ad. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *