Kort uge skudt i gang og lidt om næste års arbejde

En kort uge er skudt igang, det er skønt, og der er nu kun 7 uger til vi rammer sommerferien, uha det bliver godt.

Der er stadig usikkerhed omkring hvad jeg præcis skal næste skoleår, altså ikke hvor jeg er ansat, men hvilke klasser jeg præcis skal undervise næste år, samt i hvilke fag. Jeg kan dog sige at det ikke er lige det jeg havde ønsket, ikke at jeg har fået noget værre skidt, slet ikke, men der er jo altid noget man rigtig gerne vil, og de ting jeg har ville rigtig meget har ikke været mulige for mig, det er rigtig øv, men der er desværre ikke det store at gøre ved det, og det jeg ender ud med skal nok også blive godt og spændende. På et personligt plan, som ikke er min arbejdsplads skyld, er jeg virkelig dårlig til denne her usikkerhed, omkring hvordan min hverdag kommer til at forme sig, hvad mine møder tider bliver osv. Jeg øver mig i ikke at tænke for meget over det jeg alligevel ikke kan ændre, men det er svært.

Der er jo meget snak om lærerenes tilstedeværelse på skolerne. Her hos os er vi godt stillet, med en ledelse der vil samarbejde og lytter til os, vi er endt på 31-2-7 hvilket betyder 31 timer på skolen med undervisning, andre opgaver, pauser, vagter mm, 2 timer til fælles forberedelse for teamet omkring klassen, og så 7 timer som vi selv råder over til forberedelse, samarbejder mm. Dette er hvordan det ser ud for en fuldtidsansat på 40 ugentlige timer. Vi kan ikke arbejder lige så mange uger som andre arbejdspladser, derfor 40 timer i 42 uger, dog har vi indregnet nogle af de 2 elevfriuger før og efter sommerferien, som tæller som noget mødetid, så reelt arbejder vi faktisk lidt mere hver uge, men kan med god samvittighed holde fri når eleverne har fri 🙂 det er godt. Jeg arbejder deltid og mine tider er så tilsvarende mindre, og resultere forhåbentligt i en fridag igen næste år.

Nå men altså det skulle jo handle om denne her korte uge som imorgen (vel at mærke på min fridag) byder på uddannelses/pædagogisk dag med mine kollegaer 9-15, bom! men jeg bliver klog, ja jeg gør.

og onsdag når klokken ringer er der laaaaaang weekend. Umiddelbart var planen at kører på camping, men det afhænger lidt af hvor langt vi er med terrassen, forhåbentlig kan vi komme afsted, men lad os se. i alt fald skal den stå på mental afslapning og familiært samvær 😀

på søndag står den desuden på feminaløb, og jeg er nu ret sikker på at det nok skal gå. Har ´forbedret min gennemsnitstid væsentligt over de sidste par gange. Har dog kun løbet 3-4 km, men satser på en 5’er imorgen inden kursus, og så et par småture mere inden søndag, det er i alt fald rart at benene ved hvad vej de skal og jeg kan mærke at jeg ikke længere er ved at dø når jeg er i mål