Friske igen og en weekend på hæld

endelig er vi friske igen… En uge med feber til mindstemusen og jeg selv nuppede også lige nogle dage… Jeg tror på at sygdom nu har forladt matriklen… Håber i alt fald. 

Weekenden har været produktiv, rar og kærkommen uden de helt vilde planer (sygdom taget i betragtning). Idag fik vi fjernet mos, som i 12 sække mos fra græsplænen, shit et job altså!! Jeg fik også ryddet ud i de kasser jeg stadig havde tilbage fra vi var på loppemarked i september. Bilerne er vasket og min har endda fået sommerdæk på, noget den ikke prøvede i 2014!! Huset er rimelig klar til ugen der kommer, tasker og madpakker er klar til mandag morgen, begge uger sov kl 20! Se det er længe siden. Og jeg fik løbet en tur! Bom. Nu trækker jeg stikket og siger tak for en dejlig weekend, flere af dem tak